MCO
Számítógép vezérlésű olaj-, ill. egyéb folyadékkimérő és nyilvántartó rendszer.

Moduljai:

1. MCO alapmodul (CU+PU):

Önállóan működőképes, vagy összeköthető PC-vel.

– 1 db CU vezérlőegység:

fóliatasztatúrás és LCD kijelzős kezelőszerv, mely az olajvételező kódjának, a munkalap számának (lehet betű és szám is), az olaj (folyadék) fajtájának és mennyiségének bevitelére szolgál. Vezérli a kimérőhelyeket a PU tápegységeken keresztül. Max. 12 kimérőhely felügyeletéig bővíthető. (1 db PU + 2 db EPU)

Opcionálisan szalagnyomtatóval kiegészíthető.

– 1 db PU tápegység:

a rendszerelemek kisfeszültséggel való ellátására szolgál.

Minden csatlakozó és alkatrész egy ellenálló, IP55 védettségű, könnyen szerelhető kompakt dobozban található. Közvetlenül 4 db kimérőhelyet, azaz 4 db GPV (mágnesszelepes mennyiségmérő) modult tud ellenőrizni.


Rendelhető változatai:

00077500B     MCO modul nyomtatóval (CU/TE+PU), 230 V

00077700B     MCO modul, nyomtató nélkül (CU+PU), 230 V

2. EPU bővítő egység:

– a PU tápegységre kötve lehetővé teszi újabb 4 db kimérőhely vezérlését a CU vezérlőegységről. Max. két EPU bővítő egység köthető egy PU tápegységre.

3. LD kijelző:

– LED kijelző (LD): jól látható 4 világító számból álló kijelző: villog a kiválasztott, folyamatosan ég az éppen kimért mennyiség.


4. GPV impulzusmérő mágnesszelepes egység:

Rendelhető változatai:

– GPV impulzusmérő és dupla mágnesszelepes egység (VU): a kiadott folyadék mennyiségének mérése (pontosság: 0,5%), az áramlás nyitása/zárása 2 mágnesszeleppel (kis és nagy áramláshoz) történik. Alumínium ház, ½” csatlakozás, kivehető és tisztítható szűrő (150μ), IP23 védettség. Olajhoz és fagyállóhoz. (Egyéb folyadékhoz is külön kivitel, igény szerint.)

Szállítási mennyiség: 2-30 l/perc, max. nyomás: 70 bar.

– GPVS impulzusmérő és szimpla mágnesszelepes egység (VUS): mint fent, csak egy szeleppel.


5. PC kommunikációs szett:

RS232/RS485 konverter (RSC) + ügykezelő szoftver (CD): egyszerűen kezelhető és gyorsan megtanulható Windows-os felület. Korlátlan számú tartályt és olajfajtát kezel, aktualizálja és kijelzi a tartályok szintjét, jelzi a kezelőnek, ha a szint a beállított minimum alá csökken, ill. leállítja a szivattyút, ha a szint egy kritikus érték alá süllyed. Minden kiadást és feltöltést regisztrál. Optimalizálja a nyomtatást: megszűri és/vagy összerendezi a kimeneteket a kiadások szerint (időpont, felhasználó, tartály vagy termék szerint). Fájlba rendez termékek, munkalapok, kezelők szerint. Többszintű jelszórendszerrel korlátozza az adathozzáférést. Lehetővé teszi a kimérési helyek PC-ről történő aktivizálását. Az adatok automatikus gyűjtésével garantálja a tartályszintek időszerűségét.

Max. 16 modul köthető össze és így maximálisan 192 kimérőhely felügyelhető!

Ajánlatkérő

Telefonszám formátum: +36 1 234-5678 vagy +36 70 123-4567