HAENNI EC 200 szoftver
Kiértékelő program tengelysúly mérleghez (Windows)

Sokoldalú kiértékelő program. Adateltárolás védett, hitelesíthető tárolóban. Korábban eltárolt mérések újra kinyomtatása és adatexportálási lehetőség további felhasználáshoz. Távirányítási lehetőség WLAN-on keresztül tableten, vagy telefonon.
Tengelysúly és összsúly számítása egyszerűen. A számítógéphez USB kábelen keresztül csatlakoztatható a WL 103 és WL 104 mérleg. Statikus, vagy dinamikus módú mérés is lehetséges. A szoftver tartalmazza az összes előforduló tehergépjármű tengely elrendezését és a magyar jogszabályoknak megfelelő túlsúly számítást is. Mérés végeztével erre figyelmeztet is. A program minden mérésről mérlegjegyet készít, amit azonnal ki is lehet nyomtatni. Mérésenként 20 különböző egyedi adatot lehet megadni (Pl.: vonó rendszám, vontatott rendszám, Gépjárművezető neve, Szállító cég neve, címe.), ami rákerül a mérlegjegyre is. A program képes nettó rakománysúly számításra is, telepre való be és kiszállításnál. Élő állat szállítást is figyelembe veszi, valamint állandó ismert súlyú pl. konténer, tartály súlyát is külön lehet kezelni egyedi azonosítóval. A mérési eredményeket további felhasználás céljából .xml, vagy Excel formátumba lehet exportálni.

 

– Az EC 200-as program alkalmas a kerék/tengelyterhelés regisztrálására, a teljes járműtömeg – (a tengelyterhelések összegzése révén) – kiszámolására teherjárműveknél, repülőgépeknél stb.

– Bemenet: 1-12 statikus mérőlap.

– Nullázás: automatikus minden mérés előtt.

– Mérés: kézi vagy automatikus.

– Túlterhelés számolás: tetszőleges számú járműtípus adata felvihető, melyhez képest a program kiszámolja a túlsúlyt.

– Tára-, nettósúly: egy előre beírt tárasúlyhoz képest tud a program nettósúlyt számolni (vagy esetleg összehasonlító méréseknél csak különbséget számolni egy kiválasztott előző méréshez képest).

– Tárolás, nyomtatás: egy gombnyomásra történik az adatok letárolása vagy kinyomtatása.

– Tárolt adatok formátuma: bináris formátum, mely alkalmas más táblázatkezelő programok által is az adatok feldolgozására.

– Nyomtatási formátum: különböző a Setup-ban beállítható formátum, egyéni beállítási és szövegbeírási (20 sor) lehetőség.

– Adat be- és kimenet: COM port.

 

 

Bővebb információt itt találhat: www.haenni.hu

Ajánlatkérő

Telefonszám formátum: +36 1 234-5678 vagy +36 70 123-4567